Ünlü model, PSG yıldızı Neymar ile sohbetini ifşa etti!

PSG'nin ünlü oyuncusu Neymar, Brezilyalı model Anna Lis ile olan mesajlaşmalarıyla gündeme düştü! Lis, Neymar'la yaptığı sohbeti sosyal medyada ifşa etti. İşte detaylar...

18 Ağustos 2022 02:00 Magazin
Ünlü model, PSG yıldızı Neymar ile sohbetini ifşa etti!

30 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Neymar, son dönemlerde sıklıkla gündeme geliyor. Ligue 1'in güçlü ekiplerinden bir tanesi olan Paris Saint-Germain takımında forma giyen yıldız oyuncu, yeşil sahada gösterdiği performans yerine daha çok magazin olaylarıyla karşımıza çıkıyor. Ortaya çıkan son haberler ise Neymar'ı ve ünlü futbolcunun hayranlarını adeta şoke etti. Tecrübeli yıldızın, meşhur bir manken ile olan sohbetleri ifşa oldu! İşte olayın ayrıntıları...

Anna Lis, Neymar ile olan özel mesajlarını herkese açtı

PSG forması ile büyük başarılara imza atan ve dünyanın en iyi futbolcuları arasında ismi anılan Neymar, çarpıcı bir olay ile gündeme geldi. Yetenekli futbolcu, aktif olarak kullandığı sosyal medya yüzünden başına iş açtı! Neymar'ın Instagram üzerinden özel mesaj yoluyla sohbet ettiği meşhur manken Anna Lis, Brezilyalı yıldızla olan konuşmalarını ifşa etti.

unlu-model-psg-yildizi-neymar-ile-sohbetini-ifsa-etti-3.jpg

Brezilyalı model Anna Lis, Neymar ile olan sohbetlerini açık bir şekilde takipçileriyle paylaştı. İkili arasındaki mesajlar kısa süre içerisinde elden ele dolaşarak sosyal medyanın gündemine yerleşti. Özellikle de Fransız medyası, tüm gözlerini bu olaya çekti.

PSG'li yıldız Neymar, ortaya çıkan ekran görüntülerine göre Anna Lis'in bir fotoğrafını beğendi ve bunu üzerine ikilinin arasında sohbet başladı. "İstersen gel daha yakından bak," diyen ünlü model, Neymar'dan "Çok uzak," yanıtını aldı. Lis ise buna cevap olarak "Hiçbir şey yakınlaşmamız için engel değil," dedi. Neymar'ın sohbetteki son mesajı ise şu oldu: "Çalışmak beni engelliyor!"

neymar.jpg

Neymar henüz olaya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat ilerleyen süreçte kendisinin ya da menajerlerinin konuyla alakalı bir paylaşım yapması bekleniyor.

Neymar ile Mbappe arasındaki gerginlik devam ediyor

Anna Lis ile aralarında yaşanan sohbetle gündeme gelen Neymar, aynı zamanda şu sıralar başka problemlerle meşgul. Brezilyalı yıldız, 2017 yılından bu yana formasını giyindiği PSG'de büyük bir kriz yaşıyor. Takım arkadaşı olan 23 yaşındaki genç oyuncu Kylian Mbappe ile aralarındaki sorunlar devam ediyor.

unlu-model-psg-yildizi-neymar-ile-sohbetini-ifsa-etti-2.jpg

PSG yönetimi Mbappe ile Neymar arasındaki gerginliği çözüme kavuşturmak için ikiliyi bir araya getirip toplantı yapmayı planlıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet