Ünlü rap yıldızı restoranda öldürüldü! Herkes şoke oldu

PnB Rock sahne adıyla özellikle de gençlerin büyük ilgisini çeken ünlü rap yıldızı Rakim Hasheem Allen bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğradı. 2016'da çıkan Selfish şarkısı ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran sanatçı, hayatını kaybetti. PnB Rock'ın hayranları yaşanan bu acı olay karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.

14 Eylül 2022 11:00 Magazin
Ünlü rap yıldızı restoranda öldürüldü! Herkes şoke oldu

PnB Rock lakabı ile rap camiasında büyük bir popülariteye sahip olan Rakim Hasheem Allen, Los Angeles'da bir restoranda yemek yediği esnada saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. İşte herkesi şaşırtan olayın detayları...

Mynet'in haberine göre; Amerikalı rapçi "PnB Rock", kız arkadaşıyla birlikte gittiği Güney Los Angeles'taki restoranda öldürüldü. Gerçek adı "Rakim Hasheem Allen" olan "Pnb Rock", soygun sırasında kurşunların hedefi oldu.

pnb-rock-2.jpg

Olaya ilişkin açıklama yapan Los Angeles polisi Yüzbaşı Kelly Muniz, bir şüphelinin restoranın içinde silah çektiğini ve "PnB Rock"tan üzerindeki mücevherleri istediğini ifade etti.

pnb-rock-3.jpg

KURŞUN YAĞDIRIP, OLAY YERİNDEN KAÇTI

Görgü tanıklarının bildirdiğine göre; şarkıcıyı vuran saldırgan, yaşananların ardından restoranın yan kapısından kaçarak, otoparktaki otomobiline bindi ve olay yerinden uzaklaştı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet