Uraz Kaygılaroğlu’dan Üç Kuruş Dizisi Hakkında Büyük Açıklama! Dizinin Kaderi Belli Oldu

Pazartesi akşamları Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisi Çukur dizisinin bir bakıma devamı niteliğinde tanıtılarak ekranlara gelmeye başladı. Başlangıçta bir Roman mahallesinde geçen olay örgüsüyle seyircinin ilgisini çeken, ancak daha sonra ilginin sönüp gittiği dizi, düşünülenin aksine Çukur'un etkisini sürdüremedi! Beş sezondur ekrana gelen Çukur dizisi her bölümü ile olay haline gelen ve izleyiciler tarafından sansasyon yaratan bir yapım olarak hafızalara kazınan bir diziydi.

14 Şubat 2022 18:00 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu’dan Üç Kuruş Dizisi Hakkında Büyük Açıklama! Dizinin Kaderi Belli Oldu

Çukur dizisiyle ilişkilendirilmek, sonunda Üç Kuruş dizisi için bir dezavantaj haline geldi. Üç Kuruş dizisi oyuncu performansı ve hikayesiyle zaten kendinden söz ettiren bir yapımdı. Konuyla alakalı tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

Beklentiyi Karşılayamadı

Üç Kuruş dizisi, çıtayı en başından yüksek tuttuğu için Çukur'dan büyük beklentiler vardı. Bu da Üç Kuruş dizisi için çok çeşitli sonuçlara yol açmış görünüyor! Beklenen reytingleri alamayan dizinin Show TV için İçerde ve Çukur etkisini oluşturamadığı görülüyor. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı dizide beklenmedik bir durum gelişti!

Uraz Kaygılaroğlu Pot Kırdı

Uraz Kaygılaroğlu, yakın arkadaşları Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu ile buluştukları mekan çıkışında magazin basınına yaptığı açıklamada, Üç Kuruş dizisinin olası akıbetini farkında olmadan ortaya çıkardı! Dizinin Kartal isimli Roman’ını canlandıran Kaygılaroğlu, bu vesileyle saçlarını sarıya boyatmıştı. Saçları ile ilgili "Diziden sonra böyle devam etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu soruldu. Uraz Kaygılaroğlu, "Bilmiyorum, hoşuma da gidiyor" dedi. “Arada eski fotoğraflara bakıyorum ama bu saçlara da alıştım. Belki de biraz daha kalır. Yaz tatilimi böyle geçiririm. Bir sonraki projeye kadar” diye ekledi. Verdiği bu cevapla neredeyse Üç Kuruş dizisinin sezon sonunda bitebileceği ihtimalini de ele verdi!

Reytingler Beklentinin Altında

Yanlışlıkla yaptığı açıklamalar dizinin sadece bir sezon sürme ihtimalini ortaya koyuyor! Show TV'nin İçerde ile başlayıp Çukur ile devam ettiği rekorlar kıran Pazartesi akşamı reyting lideri süreci, Üç Kuruş ile devam edemiyor! Reytingleri beklentilerin altında kalan Üç Kuruş dizisinin sezon sonunda final yapacağı bildirildi. Uraz Kaygılaroğlu, yazı sarı saçlarıyla geçireceğini ve bir sonraki projeye kadar saçını değiştirmeyeceğini açıklayarak dedikoduları alevlendirdi!

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet