Usta Oyuncu Yeni Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor! Hakim Dizisinin Konusu Nedir? Erdal Beşikçioğlu Başrol İçin En Uygun İsim Oldu!

Türk sinemasının ve dizilerinin en başarılı, popüler ve sevilen usta oyuncularından Erdal Beşikçioğlu, tekrardan merak uyandıran ve fazlasıyla etkileyici bir hikaye ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Usta oyuncu, Kağıt Ev dizisinde suç işleyen kızına kalkan olan ne yapacağını bilemeyen bir babayı canlandırıyordu. Beşikçioğlu, herkesin merakla beklediği yeni ATV dizisi Hakim'de de aynı rolü oynayacak.

19 Şubat 2022 13:01 Magazin
Usta Oyuncu Yeni Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor! Hakim Dizisinin Konusu Nedir? Erdal Beşikçioğlu Başrol İçin En Uygun İsim Oldu!

Erdal Beşikçioğlu, aslında uzun yıllardır tiyatro sahnesinde olmasına rağmen tüm Türkiye tarafından tanınması ve fazlasıyla sevilmesi Behzat Ç dizisi sayesinde olmuştur. Usta oyuncu oynadığı her karakter ve her rolde farklı farklı hayatları canlandırarak adından fazlasıyla söz ettirmeyi başarıyor. Beşikçioğlu, çeşitli rollerde asi bir polis, bir bürokrat ve kendini kimsesiz çocukları korumaya adayan bir karakteri canlandırmıştı. Beşikçioğlu, en son rol aldığı Kağıt Ev dizisinde cinayet işleyen psikopat kızını elinden geldiği kadar korumaya çalışan bir babayı canlandırdı. Konuyla alakalı tüm detaylar haberimizde…

SON İKİ PROJEDE DE AYNI ROLÜ OYNAMIŞ OLACAK

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolü Nur Fettahoğlu ile paylaştığı Kağıt Ev dizisi fazlasıyla dikkat çekici merak uyandıran hikayesi ve son yıllarda görülen en güçlü oyunculuk performansına rağmen kısa sürdü. Fazlasıyla beklentisi olan dizi sekizinci bölümde reyting sınavını geçemedi ve mecburen erken bir şekilde final yapmak zorunda kalmıştı. Beşikçioğlu, önceki dizisinde suçunu örtbas etmeye çalışarak kızını koruyan bir babayı canlandırırken, yeni dizisi Hakim’de de aynı rolü oynayacak. Usta oyuncu bu sefer fazlasıyla tehlikeli bir mafya babasının oğlunu yanlışlıkla öldüren oğlunu korumaya çalışan bir babayı canlandıracak.

BRYAN CRANSTON YERİNE ERDAL BEŞİKÇİOĞLU

Amerika'da yayınlandığı dönemde büyük ses getirip fazlasıyla popüler olan ve başrolü oynayan son derece başarılı oyuncu Bryan Cranston'ın performansıyla dikkat çeken dizide başrolü oynamak için seçilen Erdal Beşikçioğlu, tecrübesi ve yeteneği ile bu diziye en uygun uygun isim oldu denebilir. Bu rol daha önce Haluk Bilginer ve Oktay Kaynarca ile ilişkilendirilmişti. Fakat iddialar tamamen asılsızdı. Bu kritik rolü oynarken usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu göreceğiz. Şimdiden heyecanla beklenen dizi için gün sayan takipçiler merakla dizinin çıkacağı günü bekliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet