Yalnız Kurt, Reyting Yarışında Tek Başında Yalnız Kalmayı Başardı

ATV’de kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan “Yalnız Kurt” isimli dizi üçüncü bölümü itibariyle sezonun en yüksek reyting oranlarını yakalayarak, kendi zamanının zirvesine oturmayı başardı. Sinegraf imzalı olarak ekranlara gelen dizinin ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlandı.

13 Şubat 2022 12:08 Magazin
Yalnız Kurt, Reyting Yarışında Tek Başında Yalnız Kalmayı Başardı

Geçmişle günümüzü harmanlayan konusu ile izleyicileri kendine çekmeyi başaran dizinin yapımcısı bu tür dizilerin usta ismi Osman Sınav olması dikkat çekiyor. Sadece üçüncü bölümü yayınlanmadan bir fenomene dönüşen diziye yoğun bir ilgi devam ediyor.

Reyting Yarışında Tüm Kategorilerde Yalnız Kurt Var

ATV’nin yeni fenomen dizisi Yalnız Kurt, yayınlanan üçüncü bölümüyle birçok kategori de en çok izlenen yapım olmayı başardı.

AB kategorisinde %5,85 reyting ile %13,58 izlenme payı alan dizi aynı zamanda ABC1 kategorisinde %4,92 reyting oranı ile %14,92 izlenme payına ulaştı. Bu iki kategori de o günün en çok izlenen yapımı olmayı da başarmış oldu.

yalniz-kurt-4-tanitim-2099.jpg

Yalnız Kurt Dizisinin Konusu

Yalnız Kurt aksiyon ve drama temelli olarak ekranlara gelen bir Türk yapımı dizi olarak dikkat çekiyor. Dizinin senarist ekibinde Murat Koca ve Alper Erze yer alıyor. Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizi de yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun yer alıyor.

Yalnız Kurt ülkemizin çok yakın tarihinde yaşanan birçok olaya ışık tutmaya çalışıyor. Yaşanan büyük ihanetler, darbeler, terör olayları ve daha birçok cinayetin dizi de anlatılması bekleniyor. Tabi bunu yaparken Metehan’a kadar uzanan özel hikayelerde dizi de yer alıyor.

yalniz-kurt-icin-geri-sayim-basladi-bomba-gibi-geliyor-1642510702051.jpg

Her bölümde giderek ciddileşen ve olayların gerçek yüzlerinin açığa çıktığı bu yapımın gelecek günlerde ekranların zirvesinden uzaklaşmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yalnız Kurt Oyuncu Kadrosu

Yalnız Kurt dizisi içerisinde birçok genç ve usta oyuncu bir arada yer alıyor. Bu usta isimlerle genç oyuncuların harmanlandığı diziden şu ana kadar çok iyi bir iş çıktığı görülüyor.

  • Cihan Ünal – Kumandan
  • Hasan Denizyaran – Altay
  • Damla Colbay – Sare
  • Kürşat Alnıaçık – Viking
  • Murat Han – Doğan
  • Polat Bilgin – Nizam
  • Hilmi Özçelik – Ahmet
  • Yaprak Medine – Mira
  • Göktan Oktay Göztepe – Akif
  • Almina Günaydın – Ela

İlerleyen günlerde diziye daha fazla oyuncunun eklenmesi ve önemli isimlerin rol alması da bekleniyor. Reyting oranı giderek yükselecek olan dizi eğer konu da kısırlığa düşmezse ekranların unutulmaz yapımlarından birisine dönüşme şansına sahiptir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet