Yargı Dizisinin En Sevilen Karakteri Pars Hakkında Ortaya Atılan Teoriler Büyüyordu! Göz Damlalarının Sırrı Ortaya Çıktı!

Sezonun en başarılı işlerinden biri olarak kabul edilen Kanal D'nin sevilen dizi Yargı’nın en sevilen karakterlerinden Pars'ın göz damlaları sosyal medyada tartışma yarattı. Gerçekten de bu konuyla ilgili son derece ilginç iddialar ortaya atıldı. Fakat Pars’ın göz damlasıyla ilgili gerçek sonunda ortaya çıktı. Yargının savcısı Pars resmen sansasyon yarattı. Sert görünüşünün altında vicdanlı bir kalbi olan ve adaletten asla şaşmayan Pars karakteri resmen bir fenomene dönüştü.

19 Şubat 2022 12:15 Magazin
Yargı Dizisinin En Sevilen Karakteri Pars Hakkında Ortaya Atılan Teoriler Büyüyordu! Göz Damlalarının Sırrı Ortaya Çıktı!

Sevilen karakterin çoğu repliği internette paylaşılıyor ve karakteri sevenler Pars karakterine özel sosyal medya hesapları açıyor. Bu resmen Pars'ı oynayan Mehmet Yılmaz Ak'ın başarısı ve elbette senarist Sema Ergenekon'un yazdığı oldukça başarılı repliklerin başarıdır. Konuyla alakalı tüm detaylar haberimizde…

PARS’IN GÖZ DAMLALARI OLAY YARATTI

Artık Yargı dizisinin en bilinen ve en çok konuşulan karakterinin Pars olduğu noktaya gelindi diyebiliriz. Karakterin doğal replikleri ve hareketleri onu zirveye taşıdı. Uzun süredir Pars ile ilgili dikkat çeken bir gerçek, özellikle sosyal medya yorumlarında tartışmanın odak noktası oldu. Bu, neredeyse her bölümde ortaya çıkan göz damlası meselesiydi. Seyirciye, çok doğal bir olay olan göz damlası damlatma sahnesini dizi tarafından çoğu sahnede tekrar tekrar izletildi. Bunun sonucunda sıra dışı ve çeşitli teoriler ortaya atıldı. Bu iddialardan en ciddisi Pars'ın kokain bağımlısı olduğuydu. Bazı izleyiciler yorumlarında kokain kullanıcılarının gözlerinin çok kuru olduğundan ve Pars'ın sürekli gözlerine damlalar sıktığından bahsetmişti.

GÖZ DAMLALARININ SEBEBİ AÇIKLANDI

Mehmet Yılmaz Ak ile yapılan röportajda gerçek ortaya çıktı. Mehmet Yılmaz Ak verdiği röportajda göz damlasının sırrını anlatan bir soruya yanıt olarak "Sema Ergenekon inanılmaz güzel sözler yazıyor" dedi. “Pars göründüğü üzere sürekli çalışıyor ve ekrana bakmak zorunda kalıyor. E doğal olarak ben karakterimi oynarken daha insansı bir şeyler de katmaya çalışıyorum. Yüzümüz kaşınabilir, gözlerimiz etkilenebilir. Sema, durumun farkında olduğunu ve bununla ilgili bir hikaye yazmamız gerektiğini belirtti. Hemen hareketin altını doldurmayı başardı. Pars'ın gözleri kuru ve geceleri uyuyamadığı için göz damlası kullanması gerekiyor” diye ekledi. Sonuç olarak, Pars'ın göz damlasının asıl amacının kokain değil, sıkı çalışma olduğu öğrenildi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet