Yasak Elma Dizisi Kumru’ya Veda Ediyor! Kumru Yediği Darbelerden Sonra Kendine Gelemeyecek!

Kumru, FOX'un en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma dizisinden ayrılıyor! Kumru hem bebeğini hem de Çağatay'ı kaybedince öyle büyük bir darbe yedi ki izleyenler çıldırdı! Bunu kimse tahmin etmiyordu, ancak televizyon dünyası sarsıldı! İşte merak edilen tüm detaylar...

09 Şubat 2022 18:00 Magazin
Yasak Elma Dizisi Kumru’ya Veda Ediyor! Kumru Yediği Darbelerden Sonra Kendine Gelemeyecek!

Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Berk Oktay ve Şevval Sam’ın, oynadığı uzun zamandır beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin son son bölümünde olanlar çok konuşuldu. Her bölümünde farklı heyecanların yaşandığı Yasak Elma dizisinin son bölümü sevenlerinin büyük ilgisini çekti! Akıllara durgunluk veren bu durum sonucunda ağızları açık kaldı! Kumru'nun vefatına sebep olan durum haberimizin devamında…

Yasak Elma Dizisinin Konusu Nedir?

Zeynep ve Yıldız, zıt kişiliklere sahip iki kardeştir. Aldığı teklifle Yıldız'ın birbirine çok düşkün kardeşlerden biri olarak hayatı bambaşka bir hal alır. Zengin olmak isteyen genç kıza müthiş bir fırsat sunulmuştur. Yıldız, sosyetenin kraliçesi Ender Argun ile tanıştığında Ende Argun ona hayatını değiştirecek bir teklifte bulunur. Ender Argun, kocası Halit Argun'dan kurtulmak için Yıldız'ı kullanma kararı almıştır. Yıldız'ın hayatında tüm bunlar olurken, Zeynep de iş yerindeki sorunlarla uğraşmaktadır. Zengin ve bencil bir adam olan Alihan Taşdemir, Zeynip'in çalıştığı şirketi satın alır. Halit'in ortağı ve ikinci eşinin erkek kardeşi Alihan'dır. Yıldız'ın kararı hem kendisinin hem de ağabeyinin hayatını etkileyecektir.

Son Bölümde Ne Oldu?

Ender, Yasak Elma dizisinin son bölümünde Çağatay ile stratejilerinin her birinin üzerinden geçmişti. Nişanlanan Ender ve Çağatay herkesin ağzını açık bırakmıştı. Ender, hem Doğan'dan hem de Yıldız'dan intikam almak için Çağatay'a gitmiş ve çarpıcı bir teklifte bulunmuştur. Ayrıca Kumru'nun hamile olması bu durumun ardından dengeleri fazlasıyla değiştirdi.

Kumru, Yasak Elma dizisinin son bölümünde hamile olduğunu öğrenince yıkıldı. Kumru, Çağatay'ın yanında ağlarken "Evlenmeliyiz!" diye haykırdı. "Sonunda istediğini aldın" diyen Kumru, bavulları görünce "Bir yere mi gidiyordunuz?" diye sordu. Daha Çağatay ağzını açmadan Ender heybetiyle odaya girdi; ağızlar açık kalmıştı. Ender'in "İyi haberi ilk senin aldığını gösterir" sözü Kumru'nun yüzüne tokat gibi çarptı. Ender'in "Çağatay'la nişanlandık" cümlesi, Kumru'ya attığı son darbe oldu. İddialardan biri de Kumru'nun şartlara dayanamayıp bebeği aldıracağı ve ardından diziyi bırakacağıydı!

Kumru'nun Çağatay ile evlenecek oluşu izleyenleri şoke ederken, gündemin tonu da değişti.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet