Yeni Dizi Üç Kız Kardeş’in Reyting Sonuçları Belli Oldu! Peki Dizi İlk Bölümüyle Nasıl Bir Başlangıç Yaptı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümüyle fazlasıyla sevilen dizi Üç Kız Kardeş Salı günü reyting rekabetine katıldı. 22 Şubat Salı günü yayınlanan dizinin ilk bölümünde merak uyandıran bir hikaye ve muhteşem bir oyuncu topluluğu var. Tüm detaylar haberimizde…

25 Şubat 2022 16:59 Magazin
Yeni Dizi Üç Kız Kardeş’in Reyting Sonuçları Belli Oldu! Peki Dizi İlk Bölümüyle Nasıl Bir Başlangıç Yaptı?

İclal Aydın'ın Nesrin karakterini canlandırdığı dizi aslında onun en çok satan romanlarından biri. Ayrıca izleyiciler Üç Kız Kardeş dizisinin reytinglerini oldukça fazla merak ediyor. Sonunda reytingler açıklandı ve dizinin Salı günlerinin reyting rekabetine güçlü bir başlangıç ​​yaptığı ortaya çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu ve Almila Ada'nın başrollerini paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi reytingleri aslında beklentilerin altında kaldı.

Üç Kız Kardeş dizisinin reytingleri belli oldu

Tüm kişiler kategorisinde, Üç Kız Kardeş dizisi ortalamadan biraz daha yüksek puan aldı, ancak AB ve ABC1'de daha düşük puan aldı. Dizi, günü tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde sekizinci, AB grubunda ise yedinci tamamladı. Bu sonuçlar, dizinin mümkün olan en iyi başlangıcı yapmadığını gösteriyor. Fakat dizinin ikinci bölümünün daha iyi sonuçlar vermesi sürpriz olmayacaktır. Show TV geçen hafta Salı günü reyting rekabetine Baba dizisiyle girmişti. Masumlar Apartmanı, Destan ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinden sonra özellikle Salı günü için eklenen iki yeni diziyle birlikte rekabet iyice kızıştı. Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci bölümünün fragmanı yayınlandı ve gerçekten çok sert sahnelerin olacağı ortaya çıktı. İzleyiciler masalların sona erdiği ve gerçeklerin ortaya çıktığı anları izliyor olacak.

Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir?

Biri güzelliğiyle, diğeri alçakgönüllülüğüyle, üçüncüsü asiliğiyle ünlü üç kız kardeş ve hepsi delicesine birbirlerine bağlı. Kendi yaşıtları gibi basit hayalleri olsa da geçmişleri onları takip edecek ve kaderleri lehlerine olmayacaktır. Üç kız kardeş anne babalarıyla barış içinde yaşarken, Türkan'ın evliliği ile birlikte ailenin üzerine korkunç bulutlar çökecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Geçmişten gelen büyük bir sır yüzünden Dönüş’ün hayatı alt üst olacak ve Derya geri dönüşü olmayan bir adım atacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet