Yeni Fiat EGEA Hibrit Modeli Tanıtıldı! Yeni Egea Ne Zaman Satılıyor. 2022 Egea Fiyat Listesi

Fiat markasının ülkemizde ki amiral gemisi EGEA, yeni tasarımı ve hibrit modeliyle satışa sunuluyor. Tanıtımı yapılan aracın farklı kasa seçeneklerinin yanında, hibrit motora sahip olacağı ve aynı zamanda otomatik vites seçeneğiyle sunulacağı aktarıldı.

16 Şubat 2022 22:21 Magazin
Yeni Fiat EGEA Hibrit Modeli Tanıtıldı! Yeni Egea Ne Zaman Satılıyor. 2022 Egea Fiyat Listesi

Fiat Egea ülkemizde altı yıldır yılın en çok tercih edilen otomobili olma özelliğini hiçbir markaya ve modele bırakmıyor. 2022 yılında birçok yenilikle piyasaya sunulacak olan Yeni Egea, otomatik vites seçeneği, hibrit motor özelliği gibi birçok detayı da içerisinde barındırıyor.

Fiat EGEA Hibrit Modelinin Özellikleri

Fiat EGEA ülkemizde ilk defa Hibrit motor seçeneğiyle Mart ayında satışa sunulacak. Bu yeni yenil motor seçeneği aynı zamanda yüksek performans imkanı da sunuyor. 130 beygir sağlayacak olan motor aynı zamanda 240 Nm tork gücüne sahip olacak. 4 silindirli 1,5 litre turbo benzinli FireFly motor seçeneğinin yanında 48 volt gücüne sahip bir bataryayla gelecek 15 Kw’lık bir elektrik motoru da geliyor.

Yüzde yüz sessiz çalıştırma özelliği, kolay park etme sistemleri, elektrikli sürüşe imkan veren diğer detaylar ile yeni Egea kullanıcıların üst düzeyde sürüş performansı ve konforu almasına olanak sağlamış oluyor.

2021-fiat-egea-sedan-1.jpg

Fiat, yeni Egea ile birlikte ilk defa 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği de sürücülerin beğenisine sunuyor. Bu açıdan bakıldığında 0-100 kilometre arası hızlanması 9 saniyede tamamlaması dikkat çekiyor. Şehir için kullanımında 4,7 litrelik bir tüketim imkanı da sunuyor olması 2022 yılında da yeni Egea’nın en çok tercih edilecek modeller arasında yer alacağını bizlere gösteriyor.

2022 Model Egea Fiyat Listesi

Fiat yeni Egea’yı Mart veya Nisan ayında ülkemizde iç piyasaya sunmayı amaçlıyor. Bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca firma aracın hangi fiyat aralığında satılacağı konusunda da bir açıklama yapmaması dikkat çekiyor. Ancak tahmin edilen Egea’nın diğer rakiplerine göre daha uygun bir fiyat baremi ile birlikte satışa sunulacağı yönünde oluyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet