Your Honor Türkçe Uyarlaması Hakim, ATV Ekranlarına Geliyor!

Son dönemin en ilgi çeken ve dünyanın en çok izlediği yapımlardan birisi olan Your Honor isimli dizinin yerli uyarlaması geliyor. “Hakim” adına sahip olacak dizinin ATV ekranların da yayınlanacağı açıklandı.

16 Şubat 2022 20:13 Magazin
Your Honor Türkçe Uyarlaması Hakim, ATV Ekranlarına Geliyor!

Uzun yıllardır sağlam bir adalet sisteminin sağlanması ve yıllardır doğru şekilde mücadele edilmesi için çalışmalar aktarılıyor. Bu dizi de iyi bir hakimin oğlu suç işledikten sonra vermiş olduğu geri dönülmez kararlar göz önüne alınarak ilerleme kaydediliyor.

Hakim Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var

ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Your Honor olarak bilinen orijinal yapımda Hakim rolünde Emmy ödülünün de sahibi olan Bryan Cranston oynuyor. Breaking Bad dizisinden tanıdığımız oyuncu bu yapımda adeta bir şaheser yaratıyor.

Hakim dizisinin başrolünde yakından tanınan Erdal Beşikçioğlu’nun oynayacağı açıklandı. Dizinin diğer oyuncuları hakkında net bilgiler olmamakla birlikte benzer bir konu üzerinden ilerleyecek olması ile izleyicilerin isimleri daha çok merak etmesine neden oluyor.

Your Honor dizisini izleyen birisinin bu diziden en büyük beklentisi oyuncuların ne kadar sağlam olduğu ve olayın Türk versiyonunun nasıl olacağının merak edilmesine neden oluyor. Ortada bir adalet konusu olmasına rağmen Türk ve Amerika yargı sisteminde ki işleyiş tarzları kafa karışıklıklarına neden oluyor.

Hakim Soruyor Adalet mi, Çocuk mu?

Hakim dizisi izleyicilere çok önemli bir soru yönetiyor. Adalet mi yoksa her şeye rağmen çocuğunuz mu sorusuna cevap vermeniz gerekiyor. Bu soruyu adalet sisteminin başında oturan bir Hakim’in gözünden bizlere soruyor. Bu da olayın iyice sarpa sarmasına neden oluyor.

Etrafında sevilen, herkesin çekindiği ve kararlarında herkesin kabul ettiği bir hakim’in oğlunun karıştığı bir suç olayından sonra onu adalete teslim etmek yerine farklı bir yol tercih etmesini konu oluyor. Bu zor durumu hakim’in gözünden hep birlikte görecek ve hep beraber onun gözünden olayların ne kadar kötü olabileceğine şahit olacağız.

Hakim dizisinin ATV ekranlarında yayınlanacağı bilinse de ne zaman ve hangi oyuncular ile yayınlanacağı hakkında şimdilik bir açıklama bulunmuyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet