Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzüğü dizisinden uzun fragman geldi

Dünya’nın büyük bir heyecanla beklediği Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzüğü dizisinin 1 dakikalık bir Teaser geldi. Milyonlarca Orta Dünya hayranı, 14 Şubat sabahında yayınlanacak olan Teaser’ı merakla bekliyordu. Gelen tanıtım videosu ise birçok kişiyi üzdü.

14 Şubat 2022 12:00 Magazin
Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzüğü dizisinden uzun fragman geldi

Yüzüklerin Efendisi kitabının yazarı J.R.R Tolkien’in Silmarion kitabından uyarlanan Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzüğü dizisi Amazon tarafından çekiliyor. Amazon’un 1 milyar dolara aşkın bütçe özgürlüğünü sunduğu dizide Güç Yüzükleri’nden önceki dönemi yani 2. Çağ’ı anlatacak.

yuzuklerin-efendisi-dizi-karakterleri-1.jpg

Teaser Yayınlandı!

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzüğü dizisinin ilk tanıtımı bugün yayınlandı. Söz konusu ilk tanıtım ise şu şekilde:

Dizideki görsel teknolojinin oldukça yoğun kullanılıyor olması birçok kişiyi oldukça üzdü. Ünlü yönetmen Peter Jackson tarafından çekilen Yüzüklerin Efendisi film serisinin Orta Dünya’ya en fazla uygun olduğu tonlar maalesef Güç Yüzükleri dizisinde bulunmuyor. Tolkien hayranları ise söz konusu tanıtıma karşı oldukça üzgün.

Siyah Elf ve Kadın Cüce Tartışmaları

Siyah elf ve kadın cüce tartışmaları ise gündemde hala yerini koruyor. Amazon geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili olarak ilk fotoğrafları paylaşmıştı. Söz konusu fotoğraflarda siyah elf’in ve kadın cücenin olması gözlerden kaçmadı. Tolkien tarafından yaratılan Orta Dünya’da siyah elf bulunmuyor. Ancak dizide olması birçok kişinin tepkisini çekti. Birçok kişi tarafından da siyah elfin olması olumlu yorumlandı.

karakterler-mly5.jpg

Dizinin yapımcıları ise tartışmalara noktaya koyarak ‘’Tolkien herkesindir’’ dedi. Günümüz dünyasına göre güncellendiği belirtilen hikayede siyahi elfin olması ve sakallı kadın cüce olmasında herhangi bir problem olmayacağı ifade edildi. Dizi 2 Eylül tarihinde Amazon Prime’de yayınlanacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet