1 İPhone Parasına Çinli Elektrikli Otomobil Geliyor!

Çinli bir otomobil üreticisi olan Changli isimli firmaya ait olan kompakt elektrikli otomobilin yakında dönemde ülkemize geleceği duyuruldu. Bir İphone parası bedelinde olacak olan bu aracın ülkemizde ortalama 37 bin TL fiyat ile satılacağı tahmin ediliyor. Bu uygun elektrikli kompakt otomobil hakkında daha fazla detayı haberin devamında bulabilirsiniz.

11 Şubat 2022 17:49 Otomobil
1 İPhone Parasına Çinli Elektrikli Otomobil Geliyor!

Bu uygun elektrikli aracın ülkemize geleceğinin haberi stratejist Abdullah Çiftçi tarafından verildi. Elektrikli araçların popüler olduğu aynı zamanda katı yakıtla hareket eden araçların fiyatların çok yüksek olduğu bu günlerde bu aracın ülkemizde ne kadar ilgi göreceği şimdiden merak ediliyor.

Changli J10 Hangi Özelliklere Sahip

Elektrik ve kompakt araçlara artan ilgiyle Changli firmasının Türkiye piyasasına girme kararı aldığı biliniyor. 1 TB hafızası olan İPhone 13 Pro Max telefonun 30 bin TL’ye satıldığı ülkemizde bu aracın 37 bin TL ile piyasaya sürülecek olması ilginin olup olmayacağını merak konusu haline getirdi.

Tam bir araba olarak görülmeyen bu araç şehir için kullanımı için sunuluyor. Maksimum 40 km/s hıza sahip bu aracın menziliyse 100 km olarak sınırlı olması dikkat çekiyor. Bu kadar az mesafe ve hız ile sadece şehir içerisinde kısa mesafe ulaşımları için tercih edilmesine sebep oluyor. Aynı zamanda küçük olması bu aracın yoğun trafik içerisinde kolayca hareket edebilme imkanını sunuyor.

Maksimum üç kişinin binebildiği bu aracın ışıklarında ledler olması dikkat çekiyor. Ülkemizde bu tip küçük araçlara çok fazla ilgi olmuyor. Ancak artan araç fiyatları sebebiyle yoğun bir ilgi olabileceği tahmin ediliyor. 2022 yılı içerisinde bu aracın ülkemizde ilk defa satışa sunulması bekleniyor.

screenshot-70.png

Araç ucuz olması için en ucuz malzemelerden üretiliyor. En ucuz gösterge paneline sahip olan araçta sis farlarında çıkartmalar kullanılıyor. Aracın sabitlenmesi için pirinç çiviler kullanılıyor. Bu firma aracın üretimine bir şaka olarak start verirken artan yoğun ilgi sonrasında seri üretim kararı aldı.

Bir elektrikli motosikletten çok farklı olmayan bu aracın yokuşlarda veya yoğun bir yük ile kullanılması söz konusu değil diyebiliriz. 1Kw bataryası ile dikkat çeken araç farklı renk seçenekleri ile sunuluyor. Alibaba alışveriş sitesi üzerinden 1.489-1511 Dolar ile satıldığı görülebiliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet