2022 Model Renault Broadway İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü! Fiyat Listesi Açıklandı! Kullanıcılar Çok Memnun Kalacak!

Geçtiğimiz günlerde otomotiv sektöründe ilgi uyandıran Renault Broadway projesi ortaya çıkmıştı. Bu projeyi duyan kullanıcılar fazlasıyla heyecanlanmıştı. Renault Broadway'in fiyatı ve motoru nihayet belli oldu. Sektörün en çok konuşulan markalarından biri haline gelen Renault, yeni bir bomba patlattı. Renault Broadway yavaş yavaş tüm ayrıntılarını ortaya koyuyor.

20 Şubat 2022 13:19 Otomobil
2022 Model Renault Broadway İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü! Fiyat Listesi Açıklandı! Kullanıcılar Çok Memnun Kalacak!

Herkesin bildiği gibi, yeni otomobil pazarında uygun fiyatlı araç bulmak neredeyse zorlaştı. Fiat, Tofaş ve Renault başta olmak üzere büyük üreticiler, piyasada uygun fiyatlı yeni otomobillerin azlığının ardından düşük maliyetli versiyonlar geliştirmeye başladı. Tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz…

Eski modelleri ile piyasayı sarsmaya geliyorlar

Üç marka, Fiat, Tofaş ve Renault, eski modellerini ortaya çıkararak efsanelerini tek tek ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Döneminin ikonik araçlarından Renault Broadway'in bir kez daha ülkemizde satışa çıkacağı haberi hızlı bir şekilde yayılmıştı. Renault, ikonik R5 aracının elektrikli motorlu versiyonuyla piyasayı sarsmayı başardı. Hatırlayacağınız üzere Tofaş Şahin modelinin yeniden piyasaya çıkacağının duyurulması büyük heyecan yaratmıştı. Tofaş Şahin'in sahneye çıkıp çıkmayacağı bilinmezken, Renault 9'un en popüler kasası Renault Broadway ile ilgili haberler ortaya çıktı.

982793-2-1.jpg

Broadway tekrardan tasarlanıyor iddiası

Renault'nun R9 serisinin en popüler modeli olan Broadway'i tekrardan tasarladığı haberleri fazlasıyla gündemde. Şu anda geliştirme aşamasında olan aracın 2024 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Bilindiği üzere bu model ülkemizde Renault 9 Broadway olarak satılmıştı. Bundan sonra 9 kelimesi kaldırıldı ve araba 2000 yılına kadar Renault Broadway adı altında satıldı. Renault Broadway, Flash olarak da bilinen Renault R11'in kardeş yapısıydı. R9, R11'in sedan versiyonu olarak tanıtıldı.

200.000 TL’den daha az bir fiyata satılacak

Broadway, Spring ve Fairway versiyonlarının yanı sıra Renault R9 da satın alınabilirdi. Ancak bu modellerin hiçbiri Broadway kadar popüler değildi. 2000 yılına kadar Amerika Birleşik Devletleri'nde en çok satanlar listesinden hiç düşmeyen Broadway, uzun bir aradan sonra tekrar zirveye çıkmaya hazırlanıyor. Broadway'in kasasının orijinalliği korunacak olsa da, motorunda fazlasıyla değişikliklerin yapılması bekleniyor. Renault Broadway yeniden üretilirse ülkemizde satılıp satılmayacağı şu an için bilinmiyor. Ancak ünlü Renault Broadway modelinin yeniden tanıtılması durumunda 200.000 TL'nin altına satılacağı bildiriliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet