Bu Elektrikli Otomobili Daha Fazla Görmeye Hazır Olun! Türkiye Satış Fiyatı 42 Bin TL Olarak Belirlendi! Kullanıcılar Bu Habere Çok Sevinecek!

Elektrikli araçlar tüm dünyada giderek daha popüler hale geliyor. Türkiye bu yükselişten yararlandı. Türkiye'deki elektrikli otomobil kullanıcılarının sayısı, Çin'den bir hamleyle hızla artacak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde…

26 Şubat 2022 17:18 Otomobil
Bu Elektrikli Otomobili Daha Fazla Görmeye Hazır Olun! Türkiye Satış Fiyatı 42 Bin TL Olarak Belirlendi! Kullanıcılar Bu Habere Çok Sevinecek!

Ülkemizde otomobil fiyatlarının son yıllarda belirli bir noktanın üzerinde sabit kaldığı görülmektedir. Fiyatlar bu durumda sabit kalıyor. Yani ne yükseliyor ne de düşüyor. İkinci el otomobil piyasasına baktığımızda fiyatların bir miktar düştüğünü, diğer zamanlarda ise yükseldiğini gözlemleyebiliriz. Başka bir deyişle, ikinci el piyasasının net bir durumu yok. Bu düşünceler ışığında, fosil yakıtlı araçlara olan talebin azaldığını iddia edilebilir. Çünkü bir elektrikli araba çılgınlığının Asya ve Avrupa'yı kasıp kavurduğunu görebiliyoruz.

Raptor e-Car’ın fiyatı dikkatleri çekmeye yetti

Avrupa'nın otomotiv devlerinin isteklerinin elektrikli araç üretimine yönelik olduğu açık. Tabii bu durum karşısında Asyalı otomobil üreticilerinin de bu yönde hareket ettiğini görüyoruz ve onların da hızla geliştiğini görüyoruz. Sektör büyüdükçe Türkiye'deki meraklılar da bu modellere ilgi duydu ve pazar artık Türkiye'ye açıldı. Tıpkı Türkiye'de yeni satışa çıkan Raptor e-Car gibi. Türkiye'de satışa sunulan bu arabanın fiyatı oldukça uygun. Türkiye'de satışa sunulan bu araçla aynı fiyata araba almanın bir yolu yok. Çünkü Raptor e-Car’ın Türkiye fiyatı 38 bin TL olarak belirlendi.

Raptor e-Car teknik özellikleri duyuruldu

Raptor e-Car model elektrikli otomobil, 35-40 kilometre menzile sahip. Elbette yol ve hava şartlarına göre bu aralık değişebilir. İçten yanmalı motorlara kıyasla elektrikli otomobillerin düşük hızlarda daha az, yüksek hızlarda ise daha fazla pil tükettiğini görebiliriz. Bu otomobil üç kişilik bir kapasiteye sahip. Ayrıca arka koltukları katlayarak bagaj da olarak kullanabilirsiniz. Şehir içi kullanımlarla uyumlu olarak kullanılabilecek aracın maksimum hızı ise saatte 30 kilometre. Gördüğünüz gibi, hız faktörü biraz düşük. Ancak bu hızın şehir içi kullanım için yeterli olduğunu görebiliyoruz. Otomobilin mütevazı fiyatına rağmen dijital gösterge ve ısıtma gibi özelliklere sahip olduğunu ve B sınıfı ehliyet sahibi kişiler için ideal olduğunu görebiliyoruz. Elbette bu araçta hava yastıkları gibi çeşitli donanımlar eksik.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet