Efsane Model 2022 Tofaş Şahin Çıktı mı? Şahin Fiyat Listesi ve Üretim Şartları

Otomobil dünyayı yeni yıl ile birlikte ortaya atılan bir iddia ile sarsıldı. Ülkemizde hala milyonlarca kullanıcısı olan Tofaş Şahin modelinin 2022 yılında yeni görümü ile birlikte tekrar üretileceği ve piyasaya çıkarılacağı bilgisi oldu. Konuyla ilgili birçok insan haberleri yakından takip ederken tam olarak net bir bilgi olmaması da dedikoduların artmasına neden oluyor.

15 Şubat 2022 15:34 Otomobil
Efsane Model 2022 Tofaş Şahin Çıktı mı? Şahin Fiyat Listesi ve Üretim Şartları

2000 yılında son kez ülkemizde üretilerek piyasaya sunulan Tofaş modelleri, uzun bir aranın ardından tekrar gündeme geldi. Araba fiyatlarının çok yüksek rakamlara çıktığı günümüzde bu durumun oluşması doğal olarak kabul edildi. Ancak beklentinin tam olarak karşılayıp karşılamayacağı da merak ediliyor.

2022 Model Tofaş Şahin Çıktı mı?

Üretimi bittikten sonra ülkemizde bir klasiğe dönüşen ve Anadolu’da çok sık kullanılan bu aracın ikinci el fiyatları piyasalar yükselmeden önce 5-15 bin TL arasında değişiyordu. 2022 yılında Tofaş Şahit fiyatları aracın durumuna göre 70 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Ancak araçlara olan ilgi bir an olsun azalmıyor.

Yeni üretilecek modelin klasik tasarımdan uzak olacağı ve daha sportif bir şekilde hazırlanıp sunulacağı aktarıyor. Ayrıca yeni modelin elektrikli olması da beklenen noktalar arasında yer alıyor. Araç hakkında şimdilik basında birçok haber olmasına rağmen görüntüsü, motoru ve fiyatları hakkında net bir bilgiye ulaşmak mümkün değil.

2022 Model Tofaş Şahit Araç Fiyatları

Tofaş Şahin özellikle 90’lı yıllarda ülkemizde en çok satılan modeller arasında ilk sırada yer alıyordu. Birçok insanın ilk arabası olan bu model günümüzde elektrikli ve sportif bir şekilde üretilip piyasaya çıkacağı hakkında bilgiler bulunuyor.

Yeni aracın ne tür olacağı ve hangi motor seçenekleriyle sunulacağı merak ediliyor. 170 bin TL seviyesinde fiyat etiketiyle satılacağı aktarılan aracın daha detaylı bir şekilde merak edilenleri hakkında bir açıklama bulunmuyor.

Amacın yüksek fiyatlara çıkan sıfır ve ikinci el araçları ikama etmesi için sunulması amaçlanıyor. Bu sebeple sürücüler tarafından daha çok tercih edileceği tahmin edilen noktalar arasında yer alıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet