Honda City Almak İsteyenleri Sevindirecek Haber! 170 bin TL’ye Honda City Alınabilecek!

Artan sıfır araç fiyatları insanların ilgisinin değişmesine neden oluyor. Son dönemde ülkemizde en çok satılan araçlar değeri 150 bin TL ve altında olan araçlar oldu. İnsanlar bunun üzerine çıkmakta zorlanıyor. Bu konuda firmalar tarafından önemli adımlar atılıyor.

15 Mart 2022 09:44 Otomobil
Honda City Almak İsteyenleri Sevindirecek Haber! 170 bin TL’ye Honda City Alınabilecek!

Honda firması City modelini revize ederek 170 bin TL’lik fiyat etiketiyle birlikte satmaya hazırlanıyor. Japon merkezli Honda firması, daha uzun bir fiyatla ile sunmak için City modeli üzerinden çalıştığı aktarıldı. Ancak bu iddia hakkında şu an için kesin bir bilgi ve yalanlama bulunuyor.

170 bin TL’lik Honda City’in Özellikleri ve Detayları

170 bin TL’ye günümüzde sıfır araç almak neredeyse imkansız olarak görülüyor. En uygun sıfır araç fiyatının 250 bin TL olduğunu biliniyor. Ancak Honda bu konuda ciddi bir avantajla gelmeye hazırlanıyor.

City modelinde yapılacak değişiklikler ile birlikte ucuz sıfır araç satmaya hazırlanıyor. Manuel şanzımana sahip olacağı bilinen aracın motor tipi 1 litrelik olacağı biliniyor. Bu motorun firmanın eski tip motorlarından birisi olması bekleniyor.

Aracın bir çok konfor detayından da mahrum kalacağı aktarılıyor. İki ön camı otomatik olacağı bilinen aracın, arka camlarının manuel yani çevirmeli olacağı aktarılıyor. Araçta herhangi bir multimedya ekranı da bulunmayacak. Basit bir giriş noktasının bulunacağı ve girişlerden medyaya ulaşılabileceği aktarılıyor.

Güvenlik konusunda da çok büyük eksiklikler ile gelecek. Çok fazla hava yastığının olması beklenmiyor. Teknoloji ve elektronik açından önemli kısıtlamalar araçta yer alması bekleniyor. Bunun tercih edilmesinin altında iki sebep bulunuyor. Ne kadar çık teknoloji o kadar çok çip demek oluyor.

Çip krizi yaşandığı bu dönemde bu şekilde üretim yapmak hem üretimin sekteye uğramamasını engellerken, aynı zamanda alım gücünde ciddi bir düşüş olan insanların rahatça Honda’yı tercih etmesine imkan sağlamak olarak görülüyor.

Aracın fiyatı hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor. Ancak hakkında ki iddialara bakıldığında, ülkemizde ki vergiler ile birlikte aracın ortalama 170 bin TL civarında satışa çıkabileceği tahmin ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet