Hyundai İndirim Kampanyasına Doymuyor! Arabalar 249 bin TL Altına Gidiyor

Ülkemizde oldukça büyük bir pazara sahip olan Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, geçtiğimiz günlerde son modelleriyle herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Yeni bir model ile tüketiciye gösterilen dev marka değerleri değiştirmeye geliyor. İşte 125 bin TL'ye satışa sunulacak Hyundai modelleri ve kolaylıklar...

17 Şubat 2022 09:10 Otomobil
Hyundai İndirim Kampanyasına Doymuyor! Arabalar 249 bin TL Altına Gidiyor

HYUNDAI ÜLKEMİZDE İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Büyüyerek sektörün en önemli markalarından biri haline gelen Güney Kore Otomobil devi Hyundai, birbiri ardına yeni modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle ülkemizde artan fiyatları takip ederek yeni otomobil arayan tüketiciler düşük maliyetli model arayışlarına devam ediyor ancak şu an 250.000 TL'nin altında araç bulmanın neredeyse imkansız olduğu söylenebilir. Aslında, bayilerde de yeni araba bulmak bu zamanda neredeyse zorlaştı. Dünya genelinde yaşanan çip sorunu, otomobil endüstrisi üzerinde önemli bir etkiye sahip olmaya devam ediyor. Bayiler, gelecekte yeni bir araç satın almayı planlayanlar için randevu veriyor. Düşük maliyetli otomobiller alanında en önemli hamleleri yapan Hyundai, ülkemizde her modelinde oldukça ilgi görüyor.

HYUNDAI CASPER VAN

Hyundai kısa süre önce, otomobil meraklılarının dikkatle beklediği minik crossover modeli olan Casper'ı kendi bölgesinde satışa çıkardı. Hyundai, Casper crossover modeliyle harika bir çıkış yaptıktan sonra aynı modelin ticari versiyonu olan Casper Van'ı geliştirdi. Yeni Hyundai Casper 3595 mm uzunluğa, 1595 mm genişliğe, 1575 mm yüksekliğe ve 2400 mm aks mesafesine sahip. Ancak bu oranlar, otomobilin arkasında geniş bir alana izin vermiyor. Sonuç olarak, ticari Casper Van'da kargo bölümünün arka koltukları tamamen yok. Buna ek olarak Hyundai, riskli durumlarda arka ve yan camları desteklemek için metal çubukların yanı sıra ön koltuklar ile arka bölge arasına koruyucu bir kafes yerleştirdi.

HYUNDAI CASPER VAN’IN FİYATI

Şu anda, yeni Hyundai Casper Van'ın Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı konusunda resmi bir açıklama yok. İddialara göre Hyundai, şimdilik kendi ülkesinde satışa çıkardığı modelin fiyatıyla herkesi şaşırtacak ve lansman için 125 bin TL'ye satacak. Hyundai Casper Van'ın başlangıç ​​fiyatı güncel kur ile 11 bin 400 dolar iken, ilk etapta 9 bin 600 dolardan satışa çıkması bekleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet