Hyundai’den Tarihte Örneği Olmayan Bir Kampanya Açıklaması Geldi! Kimse Bu Kadar Uygun Olmasını Beklemiyordu! Böylesi Görülmedi!

Otomobil fiyatlarındaki inanılmaz derecede olan artış nedeniyle yeni bir araç almak vatandaşlar için neredeyse imkansız hale gelmiş durumda. Sıfır kilometre otomobil almak isteyip fiyat listelerine bakan kullanıcılar resmen şok oldu ve yeni bir araba almak konusunda umutlarını kaybetti. Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

23 Şubat 2022 09:10 Otomobil
Hyundai’den Tarihte Örneği Olmayan Bir Kampanya Açıklaması Geldi! Kimse Bu Kadar Uygun Olmasını Beklemiyordu! Böylesi Görülmedi!

Fakat Hyundai bu durumun önüne geçmek için büyük bir hamle yaptı. Böylesine bir hamle tarihte resmen hiç yaşanmadı. Piyasanın mevcut durumunu bilen ve fazlasıyla bu durumdan muzdarip olanlar bu hamleye çok sevindi.

Hyundai Tucson modeli için dev kampanya başladı

Hem sıfır hem de ikinci el otomobil pazarındaki bu geniş fiyat aralığı kullanıcıların resmen ağzını açık bıraktı. Fiyatların göz açıp kapayıncaya kadar 3-4 kat dalgalanmasına rağmen Hyundai herkesi için uygun fiyatları belirledi ve hiç beklenmedik bir anda mükemmel bir kampanya başlattı. Otomobil fiyatları neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesindeyken, gündeme gelen bu kampanya ortalığı kasıp kavurdu. Bayiler neredeyse boşalırken, sıfır kilometre otomobiller ortalığı karıştırdı.Hyundai, en sevilen ve beğenilen otomobillerinden biri olan Tucson modeli için dev kampanya başlattı. Hyundai, 1.6 motor, T-GDI 180 beygir, 4x2 Comfort, benzinli modelini 584.339 Türk Lirasına fiyatlandırarak ciddi bir tasarruf sağladı. Bunun yanında, 1.6 motor, CRDI 136 beygir, 4x2 Prime dizel araç için belirlenen fiyat ise 667 bin Türk Lirası oldu.

Elite ve Elite Plus için de inanılmaz bir kampanya duyuruldu

Ayrıca Hyundai, Elite ve Elite Plus için de muhteşem bir kampanya duyurdu. Artan fiyatlar nedeniyle, daha önce yalnızca üst sınıfın erişebildiği kaliteli araçlar artık her sınıfa da sunulur hale geldi. Ayrıca 1.6 motor, CRDI 136 beygir, 4x2 Elite, dizel aracın gayet konforlu ve maliyetinin 744.525 Türk Lirası olduğu doğrulandı. Kampanya listesinde öne çıkan araç modellerinden biri olan Elite Plus araç ise 824.525 Türk Lirası olarak satışa çıktı. CRDI 136 beygir 1.6 motora sahip bu muhteşem aracın ise aldığı geri bildirimler ve özellikle yol tutuşunun harika olduğu söyleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet