Pirelli’den Konuşulacak Kaliteli Hamle Geldi! SUV’lara Özel Lastik Üretildi!

Pirelli, dünyanın en popüler araç segmenti olması beklenen SUV'lar için yeni Scorpion lastik serisini tanıttı. Yeni Scorpion serisi, premium modeller için terzi işi lastikler ve mevsimlere özel lastikler ile 35 yılı aşkın süredir SUV sektöründe uzmanlaşmış aileyi tamamen canlandırmayı hedefliyor. Yeni lastik serisi, artan ağırlık, yüksek ağırlık merkezi ve mekanik sürüş dinamikleri gibi SUV'ların benzersiz özelliklerini ele almak için oluşturuldu.

19 Şubat 2022 23:28 Otomobil
Pirelli’den Konuşulacak Kaliteli Hamle Geldi! SUV’lara Özel Lastik Üretildi!

Fren mesafesi azaltıldı

SUV'ları daha tipik otomobil tasarımlarından ayıran özellikler, yüksek kaliteli, özel olarak geliştirilmiş lastiklerin kullanılmasını gerektirir. Yeni Scorpion lastik serisi bu talebi karşılayarak, Pirelli'nin birkaç yıl önce yeni Cinturato ile başlattığı teknolojik atılımların çoğunu, bu araçların özelliklerine uygun modifikasyonlar ve teknolojilerle SUV dünyasına getiriyor. Sonuç olarak Scorpion lastik serisi, en ileri teknolojileri kullanan yeşil motorlu versiyonlar da dahil olmak üzere günümüz otomobillerinin performansına daha iyi uyum sağlayabilir. Pirelli portföyünün tamamında Scorpion serisi, elektrikli veya şarj edilebilir hibrit otomobiller için en fazla homologasyona sahiptir. Bir önceki nesil ile başlayan bu süreç halen en yeni ürünlerle sürdürülmektedir. Yanaklarındaki 'Elect' etiketi bu lastikleri ayırt etmeye yardımcı olur. Pirelli'nin en yeni lastik serisi, isteğe bağlı seçenekler gibi yenilikçi özellikler içeriyor. Pirelli Gürültü Engelleme Sistemi, araç içinde algılanan yol gürültüsünü azaltırken Run Flat ve Seal Inside, sürücülerin bir lastik hasar görse bile sürüşe devam etmelerini sağlıyor.

TÜV sertifikalı performans

Scorpion ailesinin yeni lastikleri, çeşitli sürüş koşulları için piyasadaki en iyiler arasındadır. Testlerin bir sonucu olarak, Almanya'nın en üst düzey belgelendirme kuruluşu TÜV SÜD, yeni lastiğe prestijli Performans İşareti verdi.

Çevre dostu tasarım

Pirelli'nin Çevre Dostu tasarım yöntemi, mümkün olan en yüksek performans ve güvenliği sağlarken düşük çevresel etki sağlamak amacıyla yeni Scorpion serisinin yapımında kullanıldı. Daha kısa frenleme mesafeleri, artırılmış yol tutuşu, geliştirilmiş araç dengesi ve azaltılmış suda kızaklama özelliklerinin tümü, geliştirme sürecinde yeni malzemelerin kullanımı ve son teknoloji modelleme sayesinde elde ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet