Renault’tan Otomobil Piyasasını Sarsacak Bomba Haber Geldi! Renault Toros Resmen Ortalığın Tozunu Attırmak İçin Geri Dönüyor

Birkaç büyük firma geçmişte oldukça popüler olan modelleri yeniden piyasaya sürmeyi hedefliyor. 1990'lı yıllarda adından sıklıkla söz ettiren Renault Toros 2022 modeli satışa sunulacak. Sevenlerini çılgına çeviren bu haberden sonra istek ve heyecan fazlasıyla arttı. Yeni ve son derece kaliteli Toros ile ilgili diğer bilgiler haberimizin devamında…

08 Şubat 2022 18:55 Otomobil
Renault’tan Otomobil Piyasasını Sarsacak Bomba Haber Geldi! Renault Toros Resmen Ortalığın Tozunu Attırmak İçin Geri Dönüyor

Dünyaca ünlü büyük işletmeler, geçmişte yoğun talep gören modeller için planlamalar yapmaya başladı. Fiat, Tofaş'ın yeni bir modelini çıkaracağını duyurması ile otomobil piyasalarını fazlasıyla sallamıştı. Renault, Tofaş'ın bu hamlesini bile geride bırakacak bir hamle için planlamalar yapmaya başladı.

1990-2000 yılları arasında ülkemizde oldukça popüler olan Renault Toros, yollara ve sevenlerine daha kaliteli bir şekilde geri dönüş yapıyor. En büyük rakibi Tofaş Şahin'den örnek alınan bir hamle, araç piyasasının dengesini alt üst etmeye hazırlanıyor.

Renault Toros Kıyaslamaları Bir Türlü Bitmiyor!

Dönemin en çok satan ve ikonik klasik modeli Renault Toros, dönemin en önemli markası Tofaş ile yıllarca süren kıyasıya bir mücadelenin içindeydi.

Araç piyasasını yakından takip edenlerin de bildiği üzere Renault 5 elektrikli versiyonu ile piyasadaydı. Ancak modelin henüz tasarım aşamasında olduğu ve henüz satışa çıkmadığı biliniyor. Kuş serilerinin en sevilen modeli Tofaş Şahin'in kısa bir aradan sonra geri dönüş yapacağına dair güçlü duyumlar vardı. Tofaş'ın konuyla ilgili resmi açıklama yapmamasına rağmen herkes merak ve heyecanla beklemeye başlamıştı.

b00sw.jpg

Geçmişten Gelen Heyecan!

Günümüzde büyük üreticilerin geçmişten gelen başarılı modelleri yeniden piyasaya sürerek, indirimli fiyattan satabilecekleri tahmin ediliyor. Kuş serisinde Tofaş'ın ana rakibi olarak gösterilen ünlü Renault Toros ile ilgili yeni bilgiler herkesi fazlasıyla heyecanlandırıyor.

Renault, Toros modelini Avrupa'da 12 farklı isim kapsamında sunarken, Türkiye'de genellikle Toros adının Şahin, Doğan ve Kartal ile rekabet etmek için kullanıldığı biliniyor.

Renault Toros'un 2022'de yenilenip piyasaya sürüleceği konuşulurken, Türkiye'ye getirileceği de konuşulanlar arasında. Yani Renault Toros'un iddiaya göre elektrikli araç olarak yenilenmiş bir versiyonuyla piyasaya çıkar çıkmaz ülkemizde satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

basliksiz-4-070220228ff0350a.jpg

Renault’tın Merak Edilen Elektrikli Aracı da Çok Yakında Piyasa da!

Renault, eski otomobillerini güncellemesi ve elektrikli bir versiyonla piyasaya sürmesiyle tanınıyor. Renault Toros'un elektrikli versiyonu mevcut olduğunda fiyatının ne kadar olacağı da fazlasıyla merak uyandırdı. Alınan bilgi ve duyumlar, Toros’un 200 ile 300 bin TL arasında bir fiyat etiketine sahip olacağı yönünde.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet