Sıfır Otomobil Alacakların Tercih Edebileceği En Ucuz 7 Model

Döviz kuralarında yaşanan ciddi dalgalanmalar, yüksek enflasyon oranları, dünya çapında yaşanan çip krizi gibi birçok detay sıfır araç satışlarını ciddi oranda etkiledi. İnsanlar sıfır araç almak için sıraya girerken, bazıları yüksek fiyat farkları sebebiyle bundan vazgeçmek zorunda kalıyorlar. Son dönemde bu konuda önemli gelişmeler yaşanıyor.

14 Şubat 2022 15:25 Otomobil
Sıfır Otomobil Alacakların Tercih Edebileceği En Ucuz 7 Model

Sıfır araç almak isteyenlerin tercih edebileceği 7 farklı model özel olarak ülkemizde satışa çıkmaya hazırlanıyor. Bu modellerin hangi markaya ait olduğu ve ülkemizde ki satış fiyatlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Ülkemizde sıfır araç almak isteyenler son zamlar ile birlikte 300 bin TL’yi gözden çıkarmayı gerekiyor. ÖTV indirimi, çip krizinin çözülmesi ve yapılan birçok araç kampanyası ile birlikte bunun altında araç almak mümkün kılınıyor.

volkswagen-gol-2020.jpg

Ülkemizde Satılacak En Ucuz 7 Araç Modeli

Ülkemizde ve dünya da artan fiyatlar alternatif araçlara olan ilgiyi arttırıyor. Sizde bu konuda doğru tercihi yapmak istiyorsanız 2022 yılında ülkemizde satışa çıkacak 7 modele odaklanmanız gerekiyor.

  • Hyundai Santro 1.1 MPI (87 bin TL – Hindistan)
  • Tata Tiago (95 bin TL – Hindistan)
  • Volkswagen Gol (180 bin TL – Güney Amerika)
  • Changli J10 (1500 Dolar – Çin )
  • Renault Kwid (70 bin TL – Hindistan)
  • Dacia Spring (16900 Euro – Fransa)

Bu 7 modelinde yakın gelecekte ülkemizde geleceği tahmin ediliyor. Boyutlar ve konfor açısından bazı noktaları törpülenen bu araçların ülkemizde rağbet görüp görmeyeceği bekleniyor. Tabi bu araçlar arasında markaya göre de tercihler değişebiliyor.

hyundai-santro-780x470.jpg

Bu araçların ülkemizde ki vergiler ile birlikte 50 bin TL ile 200 bin TL arasında satılacağı tahmin ediliyor. 300 bin TL’nin altında sıfır araç almak isteyenlerin bu araçları beklemekten başka çareleri yok.

31f7753c7d1252a5b21647ac6f81351b7b19933a.jpeg

Düşük motor hacmi ile dikkat çeken araçlar, kalıp olarak çok dar bir iç hacim sunuyor. En fazla 3-4 kişinin kullanabileceği bu araçlar en önemli özelliğiyse uygun yakıt tüketimi olması olarak dikkat çekiyor. Herhangi bir araç hakkında firmalar tarafından yapılmış net bir açıklamama olmasa da fiyatlar bu şekilde devam ederse bu arabaların hepsini ülkemiz yollarında rahatça görebiliriz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet