Skywell ET5 Ülkemizde İlgi Çekmeye Devam Ediyor!

Çinli otomobil üreticisi Skywell, yakın geçmişte ülkemizde elektrikli otomobil pazarına giriş yapmıştı. Firmadan yapılan açıklamada Skywell ET5 modeliyle bu pazarda yaşanan satışlardan memnun olduğu aktarılmıştı.

01 Mart 2022 12:25 Otomobil
Skywell ET5 Ülkemizde İlgi Çekmeye Devam Ediyor!

Elektrikli otomobillere olan ilgi hem ülkemizde hem de dünyada arttığı net bir şekilde görülüyor. Bu da pazarın giderek kızışmasına neden oluyor. Avrupa’da satışların ciddi şekilde artması, Avrupa pazarına yeni giriş yapan Skywell firmasının memnun olmasına neden oluyor. Birkaç ay önce resmi olarak Türkiye pazarında da satışa başlayan şirketin CEO’u Mahmut Ulubaş konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Skywell Türkiye Ceo’su Mahmut Ulubaş Açıklamalarda Bulundu

Skywell firmanın Türkiye CEO’su olan Mahmut Ulubaş, şirketin ülkemizde yaşadığı satışlardan memnun olduğu aktardı. D segmenti içerisinde %100 elektrikli araç satışlarına olan ilginin giderek büyüdüğü aktarılıyor.

4 aydır ülkemizde satış yaptıklarını aktaran, Ulubaş bu kadar kısa sürede 270 adetlik sipariş aldıklarını aktardı. Giderek büyümeye odaklandıklarını ve İzmir, İstanbul, Ankara ve Kayseri’de showroomlar oluşturduklarını aktardı.

Bu araç showroom çalışmalarının klasik tarzdan çok farklı olduğunu ve müşterilerine üst düzey bir araç deneyimi yaşattıklarını açıkladı. Müşterilerimiz bu sayede hem araçlarla yakından ilgilenebilir ve test sürüşüne çıkabiliyor. Hem de sipariş verdikten çok kısa bir süre sonra araçlarını teslim alabiliyorlar açıklamasında bulundu.

skywell-et5-donanim-21-1024x683-1.jpeg

Skywell ET5 Fiyat Listesi ve Özellikleri

Sykwell ET5, SUV araçlar içerisinde rekabeti arttırıyor. 150 kw’lik bir güce sahip olan araç 100 kilometre hıza 7,9 saniyede ulaşmayı başarıyor. Ayrıca firma bataryaları ile 8 yıl ve aynı zamanda 150 kilometre yol garantisi de vermesiyle dikkat çekiyor. 500 kilometre menzile sahip olan araç üç farklı donanım seçeneği ile sunuluyor.

  • SkyWell ET5 Comfort 840 bin TL
  • SkyWell ET5 Premium 1.190 milyon TL
  • SkyWell ET5 Premium Plus 1 milyon 218 bin TL

Geniş iç tasarımı, ilgi çekici hatları ve sağlamlığı ile öne çıkan aracı tanımak için şirketin büyük şehirlerde bulunan showroomlarını ziyaret edebilirsiniz. Aracı beğendikten sonra istediğiniz donanımdan sipariş vererek, yüzde yüz elektrikli olan bu SUV modelinin zevkine varmaya başlayabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet