Talat Bulut Farklı Bir Proje ile Karşımıza Çıkıyor! Takipçilerine Yaptığı Bu Sürpriz Çok Konuşulacak!

FOX'un en başarılı, kaliteli ve popüler dizilerinden biri olan Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran usta oyuncu Talat Bulut, bomba gibi bir projeyle geri dönüyor. Bilindiği üzere Pazartesi akşamlarının olmazsa olmaz dizisi Yasak Elma'dan ayrılan Talat Bulut, takipçilerine müthiş bir sürpriz yapıp ekranlara bomba bir projeyle geri dönmeye hazırlanıyor. Merak ettiğiniz tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

20 Şubat 2022 19:55 Magazin
Talat Bulut Farklı Bir Proje ile Karşımıza Çıkıyor! Takipçilerine Yaptığı Bu Sürpriz Çok Konuşulacak!

Hatırlayacağınız üzere Talat Bulut başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde hayatını kaybetmiş ve diziye bu şekilde veda etmişti. Talat Bulut gelecek planlarını hiç beklenmeyen bir şekilde bambaşka bir projeyle duyurdu.

Reyting rekortmeni diziye sağlam takviye

Dizide Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile kavga ederken merdivenlerden düşerek trajik bir şekilde hayatını kaybeden Talat Bulut sonunda kararını verdi ve yeni projesi belli oldu. Sevilen usta oyuncu Talat Bulut, güvenilen sağlam kaynakların verdiği bilgilere göre yine FOX TV'de yayınlanan fazlasıyla beğenilen ve reyting rekortmeni olan Mahkum dizisinin kadrosuna katıldı.

Uzun zaman sonra tekrardan birlikteler

Usta oyuncu Talat Bulut, fazlasıyla sevilen dizi Mahkum’a 14. bölümün ardından Sinyor karakteri ile dahil olacak. Dizinin sevenleri şimdiden heyecanla bekliyor. Ayrıca Mahkum dizisinin sevilen başrol oyuncusu Onur Tuna, Yasak Elma dizisinin ilk bölümlerinde Halit'in ilk eşinin erkek kardeşi Alihan Taşdemir karakterine hayat vermişti. Sonuç olarak Mahkum dizisi ile Onur Tuna ve Talat Bulut ikilisinin yolları bir kez daha kesişti.

Mahkum dizisinin konusu ne?

Fırat Bulut İstanbul Adliyesi'nde savcı olarak görev yapmaktadır. Başarılı bir savcı olan Fırat, Zeynep ile evlidir ve Nazlı adında beş yaşında bir kızları vardır. Ancak bir gün uyandığında hapistedir ve geride kalan dört ayı hatırlamamaktadır. En son anısı ise kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını öğrendiğinde şok olur. İkinci duruşmasıyla yüzleşmek üzeredir ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır. Ayrıca Ülkenin en seçkin ailelerinden Yesarilerin varisleri olan ikiz kardeşler Barış Yesari'nin davası, Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut'un tutuklanmadan önce üstünde çalıştığı son davadır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet