Volkswagen İki Yeni SUV Modeliyle Pazara Giriyor! T-Cross ve Taigo Satışa Çıkıyor

Ülkemizde en çok satan markalardan ve tercih edilenlerden birisi olan Volkswagen iki yeni SUV modeliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. Son dönemde yarı sportif SUV modellerine ilginin artması, firmalarında bu alana yönelmesine neden olmaya başladı.

18 Şubat 2022 19:17 Otomobil
Volkswagen İki Yeni SUV Modeliyle Pazara Giriyor! T-Cross ve Taigo Satışa Çıkıyor

Firma son dönemde üretim bandına katmış olduğu Taigo ve T-Cross modellerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Bu iki modelde Şubat ve Mart ayı içerisinde piyasaya çıkarılacak. Alternatif araç seçeneklerine yönelmek isteyenler için bu araçlar farklı ve seçkin özellikleri ile geliyor.

Volkswagen Taigo Özellikleri ve Fiyatı

VW Taigo farklı model ve şanzıman seçenekleri ile sunuluyor. 1 litre TSİ 95 beygir ve 5 ileri manuel vites seçeneğinin yanında 1.5 lt TSI, 150 PS 7 İleri DSG şanzımanı ile geliyor. Bu model üç farklı donanım paketiyle birlikte sunuluyor. Ortalama fiyat etiketinin 515 bin TL olması Bekleniyor.

SUV Coupe modeli olarak dikkat çeken araç birçok aydınlatma detayı ve ekipmanlarıyla da öne çıkıyor. LED teknolojinin kullandığı sistemde, ön radyatör ızgarası, matrix farklar ile aracın tasarımı öne çıkarılıyor. Dijital bir ekran imkanı sunan model ayrıca bilgi eğlence, bağlantı ve dokunmatik istediğini kullanma isteyenlere yardımcı oluyor.

volkswagen-t-cross-1.jpg

Volkswagen T-Cross Aynı Segmentte Farklı bir Deneyim Sunuyor

Volkswagen tarafından SUV modeli olarak piyasaya çıkarılacak bir diğer modelse T-Cross olarak dikkat çekiyor. İki farklı donanım paketi ve iki farklı motor seçeneği ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

T-Cross 1.0 litre TSI 100 PS 6 İleri manuel vites, 7 ileri DSG motor seçenekleri ile birlikte piyasaya sunulacak. İki farklı donanım seçeneğine sahip olacak aracın ülkemizde başlangıç satış fiyatının 448.300 TL olması bekleniyor.

1920x1440-t-cross-dijital-kokpit-1-1.jpg

SUV Coupe modelleri için iki yeni seçenek bu şekilde Türkiye pazarına girmiş olacak. Sizde bu sayede kendiniz için en verimli olan iki seçeneği belirlemiş ve ona göre tercihinizi yapmış olacaksınız. Tabi araçları yakından inceledikten sonra karar vermeniz daha doğru olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet