Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de satış fiyatları belli oldu

Günümüze kadar Dünya’da 5 milyona aşkın satış yapan Nissan Qashqai Türkiye’de 155 binden fazla satışa imza attı. Nissan Qashqai’nün üçüncü nesil modeli de Türkiye’de reyonlarda yerini almaya başladı.

17 Şubat 2022 15:00 Otomobil
Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de satış fiyatları belli oldu

Dünya’nın önde gelen araba markalarından birisi olan Nissan, Qashqai modeliyle büyük bir güce kavuştu. Türkiye’de de yeni nesille gelen marka, satışa başladı. Güncel teknolojinin sağladığı tüm nimetleri fazlasıyla kullanan marka birçok noktada avantaj sağlıyor.

2020-nissan-qashqai-fiyatlari-1tnq-cover.jpg

Yeni Qashqai, hafif hibrit teknolojisiyle birlikte geliyor. Hafif hibrit teknolojisine bakıldığında benzinli motor 12V elektrik sisteminin yanı sıra lityom – iyon bataryayla desteklenmekte. Lityum – İyon batarya, enerjiyi geri kazanım teknolojisine sahip. Frenleme anında açığa çıkan enerjiyi depolayarak gerektiği zaman elektrik moturuna göndererek benzinli motoru desteklemekte.

1607164607-nissan-qq-midnight-edition-041220-1-1280x720.jpg

Bu özellikler sayesinde benzinli motor üzerindeki büyük yükün bir kısmını azaltarak yakıt tüketiminin düşmesine de yardımcı olmakta. Ayrıca araç daha uzun süre stop / start konumunda kalabilme özelliğini bünyesinde barındırıyor.nissan-qashqai-2021.jpg

Benzinli hafif hibrit teknolojisinin yanı sıra araç 4x4 çekiş sistemiyle birlikte, XTRONIC CVT şanzıman ve arka bağımsız süspansiyonla kombine edilmiş durumda. Yeni Nissan Qashqai’de Eco, Standart, Sport da olmak üzere 3 farklı sürüş modunu barındırmakta.

sr.jpg

4x4 çekiş sistemiyle birlikte tercih edilmesi halinde özellikle ilk kalkış esnasında kilit fonksiyonunu devreye alıp, optimum çekiş sağlayan 2 sürüş modunu da eklemekte. Off – Road ve kar’la eşsiz teknolojiyi kullanıcısına sağlıyor.yeni-nissan-qashqai-fiyati-ozellikleri.jpg​​​​​​​

Fiyat noktasına bakıldığında Yeni Nissan Qashqai, 4 farklı donanım paketiyle birlikte 4x4 çekiş sistemi özelliğiyle 626 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Sizlerde bu aracı incelemek ve sahip olmak istiyorsanız Nissan galerilerine uğrayabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet