Yerli Otomobil Togg Yeni İş İlanları Açıyor! Birçok Farklı Alan Ve Bölgede İşe Alımlar Başladı!

Türkiye Otomobili Girişim Grubu (TOGG), çeşitli sektör ve bölgelerde yeni iş ilanlarını duyurdu. TOGG fabrikada çalışmalarına son hız devam ediyor. Fabrika, Temmuz 2022'de deneme üretimine başlamayı planlıyor. 2022'nin sonunda ilk seri üretim otomobil piyasaya çıkacak. TOGG, projenin geliştirilmesi sırasında ihtiyaç duyulan bireyler için yeni iş fırsatları sunmaya devam ediyor. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

19 Şubat 2022 23:10 Otomobil
Yerli Otomobil Togg Yeni İş İlanları Açıyor! Birçok Farklı Alan Ve Bölgede İşe Alımlar Başladı!

LINKEDIN SAYFASINDA GEBZE MERKEZLİ 8 TANESİ YENİ AÇILMIŞ 32 İŞLETME KATEGORİSİ LİSTELENDİ

TOGG, SUV modelinin ardından tamamen elektrikli bir sedan araç üretimine başlamaya hazırlanırken yeni ilanlar gelmeye devam edecek. Türkiye, tarihler henüz 2011'i gösterirken, otomotiv sektöründe yarım kalmış hikayesinde yeni bir pencere açmaya çalıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde yerel otomotiv hedefinden bahsederek, "Sorumluluk alabilecek kişiler arıyoruz" dedi. Fabrikanın temelleri daha sonra Gemlik'te atıldı. Üretim hattı adım adım kuruluyor. Seri üretim için geri sayım devam ediyor. Bir aracın dünya tarafından beğenilmesi için ihtiyaçların doğru seçilmesi gerekiyordu. Sonuç olarak, otomotiv endüstrisinin merkezine bir temel inşa edildi.

AVRUPA'NIN DOĞUŞTAN İLK ELEKTRİKLİ ARABASI TOGG

TRT Haber'e göre Almanya, TOGG'un Avrupa'ya giriş yaptığı ilk limandı. Almanya’nın Stuttgart şehrinde bir temsilcilik ofisi kuruldu. Almanya’da, 2030 yılına kadar kullanıma müsait 15 milyon elektrikli araç bekleniyor. Sonuç olarak, karbon emisyonları zamanla azalacaktır. Sektöre 3 milyar avronun üzerinde teşvik verildi. Aynı zamanda Avrupa'nın ilk doğal elektrikli otomobili olan Togg da bu pazara yakın olacak. Almanya'nın otomobil endüstrisinde binlerce gurbetçi işçi çalışıyor.

toggisilani-1.jpg

ONLAR TOGG HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORLAR?

Alman otomotiv parça tedarikçisi Durmuş Yılmaz'a göre, "Kalite ön planda tutulursa bunu hem Almanların hem de Türklerin alacağına inanıyorum. Ancak bizim çalıştığımız her yerde Almanların yakından ilgilendiğini görüyoruz. Aynı seviyeyi korursak Alman aldığı zaman kalite ve disiplinin farkına varacaktır” dedi. Gurbetçilere göre, otomotiv endüstrisinde kalite ve satın alınabilirlik hayati önem taşıyor. Ayrıca teknik alt yapının da fazlasıyla dikkate alınması gerekiyor.

İMKANSIZ DEĞİL FAKAT ELBETTE ZOR

Otomobil sektörüne ilk girdiğinde rakip bile sayılmayan Tesla, tüm zorluklara rağmen şu anda elektrikli araç sektörüne hakim durumda. Gurbetçiler ayrıca TOGG'un önünde olan yolun kolay olmayacağının farkında fakat aynı zamanda imkansız olmayacağına inanıyorlar.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet