Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenmedik Ayrılma Kararı! Bu Ayrılık Resmen Hayal Kırıklığına Sebep Olacak!

TRT1'in en sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanında inanılmaz bir ayrılık yaşandı. Oyuncunun her şeyini alıp dizinden ayrılmak zorunda kalması dizinin sevenlerini fazlasıyla üzdü. Bir bomba gibi gündeme gelen bu veda ağızları açık bıraktı! İşte merak edilen tüm detaylar...

12 Şubat 2022 12:27 Magazin
Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenmedik Ayrılma Kararı! Bu Ayrılık Resmen Hayal Kırıklığına Sebep Olacak!

Başrollerini Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü dün akşam ekrana geldi. Gülben, dizinin son bölümünde Esat'ı ilk kez öpüyor; Safiye cephesinde depremler oluyordu. Naci'nin sağlık sorunlarının durumu değişmediği için Safiye'nin sürekli kalbini kırıyordu. En büyük kalp kırıklığı ise diziden ayrılan sevilen oyuncuyla geldi.

Diziden Kim Ayrıldı?

Büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı ilk bölümünden beri Safiye, Neriman, Han ve Gülben kardeşlerin psikiyatrik zorlukları ekranlara getiriyordu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir eseri olan Madalyonun İçi'nden esinlenilen diziden ilk ayrılan isim İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah olmuştu. Vedasıyla yürekleri dağlayan Abdullah'ın ardından diziden bir isim daha ayrıldı.

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterinin yerine gelen Rüya karakteri resmen diziden ayrıldı. Melisa Şenolsun Rüya karakterine veda edince sevenleri şok oldu. Bir süredir konuşulan bu vedanın son kısmı, dengeleri değiştirdi. Rüya karakterinin ayrılmasını, Rüya’nın Han'ın yanında olmasını istemeyen izleyici bile protesto etti. Esra'nın kuzeni olarak başlayan ve Han'a aşık olmasıyla biten Rüya'nın hikayesi ekrana tam olarak yansıtılamadan erkenden bitti.

Seyirci duruma yanıt olarak "Keşke Rüya gitmeseydi. Anıl ile yaptığı sohbetler çok güzeldi" dedi.

masumlar-apartmani-yenis-ezon-i0qf-cover.jpg

Son Bölümde Neler Oldu?

Mazo'ya yaptıklarını hatırlayan Han, kendini sorgulamaya başlar. Geçmişiyle ve kendiyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Öte yandan babasına daha fazla zarar vermeden bu sorunu çözmenin bir yolunu aramaya başlar. Naci'nin bir sorunu vardır ve Safiye bunun farkındadır. Kısıtlamalarının onu fazlasıyla bunalttığını düşünür, bu yüzden değişeceğini göstermek için büyük önlemler alır. Gülben, uzun zamandır başaramadığı bir şeyi ablasının başardığını öğrenince şok olur. Gülben kararını vermiştir ve o önemli adımı atacaktır. Ceylan, Han'ı yaşadığı zorluklardan uzaklaştırmak için iki gün şehre yakın bir yerde kalmaya ikna eder. Ayrıca Han'a bir sürprizi de vardır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet